خواص کشمش
کشمش پلویی در اراک با بهترین و با کیفیت ترین امکانات به دست مردم می رسد.
کشمش با نگه داشتن انگور در آفتاب به مدت حدود پانزده روز تولید می شود. به لطف انرژی دریافتی از خورشید، فواید آن دوچندان می شود. قرار گرفتن در زیر نور
خورشید برای مدت طولانی، انرژی زیادی از خورشید دریافت می کند.
این به کبد و روده شما کمک می کند تا راحت تر از شر سموم خلاص شوند: کشمش خاصیت سم زدایی دارد. از نظر آنتی اکسیدان حاوی فیبر زیادی است و آنتی
اکسیدان ها به کبد ما کمک می کند تا عملکرد مناسبی داشته باشد و سموم را از بدن دفع کند.
انرژی شما را دو برابر می کند.
فشار خون را متعادل می کند: از آنجایی که کشمش سرشار از فیبر، پتاسیم و سایر مواد مغذی و آنتی اکسیدان است، مشاهده شده است که خوردن کشمش به
طور مرتب فشار خون را متعادل می کند.
کاهش کلسترول بد: نوشیدن آب کشمش سطح کلسترول بد را کاهش می دهد. این امر خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.
ویتامین های B موجود در آن باعث افزایش میزان انرژی بدن و کاهش احتمال مشکلات روحی مانند خستگی و افسردگی می شود.
یکی از فواید کشمش این است که دانه های موجود در کشمش از تشکیل پلاک روی سطح دندان جلوگیری می کند و باعث سلامت دندان ها می شود.
با تقویت سلول های عصبی عملکرد مغز را افزایش می دهد و از بیماری هایی مانند فراموشی که در سنین بالا دیده می شود جلوگیری می کند.
یک مشت کشمش مصرف شده در طول روز به کاهش وزن کمک می کند زیرا برای مدت طولانی احساس سیری می کند.
اما در هنگام مصرف زیاده روی نکنید مفید است. فواید کشمش آشکار است، اما در صورت مصرف زیاد، ممکن است دچار اسهال شوید. همچنین در صورت عدم مصرف
صحیح می تواند باعث افزایش وزن شود. پس نباید زیاده روی کرد.