آلو شابلون تازه در بازار های چین کمیاب شد

مزایای سلامتی آلو ممکن است شامل تسکین سوء هاضمه، عفونت های آنفولانزا، کاهش وزن و مشکلات مربوط به اضطراب باشد.

قدرت آنتی اکسیدانی بالقوه آلو می تواند به پیشگیری و مدیریت پوکی استخوان، دژنراسیون ماکولا، دیابت و چاقی کمک کند.

علاوه بر این، آلو همچنین ممکن است شناخت را بهبود بخشد، ایمنی را تقویت کند، سیستم عصبی را سالم نگه دارد و به مراقبت از پوست کمک کند.

آلو شابلون تازه چیست؟

آلو یا Prunus domestica میوه هایی با اندازه گرد هستند که از خانواده Rosaceae شامل هلو، زردآلو و شلیل هستند.

آنها در رنگ ها و اشکال متنوع با بیش از 2000 گونه مختلف وجود دارند.

آلوها به سه گروه اروپایی-آسیایی (Prunus domestica)، ژاپنی (Prunus salicina) و دامسون (Prunus insititia) تعلق دارند.

چین بزرگترین برداشت کننده آلو است و پس از آن ایالات متحده، صربستان و رومانی قرار دارند.

در ایالات متحده، تولید اولیه آلو در کالیفرنیا اتفاق می افتد.

آنها درختان برگریز کوچکی هستند که ارتفاع آنها به حدود 10-15 متر می رسد و بر اساس کشور مبدا با ویژگی های متفاوت میوه می دهند.

آنها دروپه یا میوه های هسته دار با یک گودال صاف و یک چین در یک طرف هستند.

آنها حاوی پالپ آبدار هستند که از زرد مایل به کرم تا قرمز زرشکی متغیر است.

رنگ پوست بیرونی ممکن است به طور قابل توجهی از زرد یا قرمز تیره تا بنفش یا سیاه متفاوت باشد.

سبدی با آلوهای رسیده با برگ روی میز آبی

آلو سرشار از مجموعه ای از ترکیبات سالم، ویتامین ها و مواد معدنی است.

ارزش غذایی آلو

با توجه به USDA FoodData Central، آنها می توانند منبع عالی ویتامین هایی مانند ویتامین A، ویتامین C، فولات و ویتامین K باشند.

آنها همچنین احتمالا منبع خوبی از ویتامین B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 هستند.

نیاسین)، B-6 و ویتامین E (آلفا توکوفرول). مواد معدنی موجود در آنها عبارتند از پتاسیم، فلوراید، فسفر، منیزیم، آهن، کلسیم و روی. علاوه بر این، آنها ممکن است

فیبر غذایی را تامین کنند و کالری کم را بدون هیچ گونه چربی مضر ارائه دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.