با مصرف نخود پاییزه کرمانشاه می توانید دردهای عضلانی را کاهش دهید

ارزش های تغذیه ای

100 گرم ارزش غذایی نخود خام (نپخته) را می توان به شرح زیر فهرست کرد: 84 کالری، 6.3 گرم پروتئین، 14.4 گرم کربوهیدرات، 0 کلسترول، 0.4 گرم چربی، 2 گرم

فیبر، 116 میلی گرم فسفر، 126 گرم فسفر میلی گرم کلسیم، 1.9 میلی گرم آهن، 2 میلی گرم سدیم، 316 میلی گرم پتاسیم، 35 میلی گرم منیزیم، 0.7 میلی گرم

ویتامین A، 0.35 میلی گرم ویتامین B1، 0.14 میلی گرم ویتامین B1، 0.14 میلی گرم ویتامین B1، 0.14 میلی گرم ویتامین B2، 20 میلی گرم ویتامین B. ویتامین B6،

35.5 میلی گرم اسید فولیک، 27 میلی گرم ویتامین C و 2.1 میلی گرم ویتامین E.

تولید گیاه نخود

گیاه نخود پاییزه کرمانشاه از طریق بذر آن (دانه های خشک) تکثیر می شود. این بذرها مستقیماً در باغ یا مزرعه ای که کشت نخود در آن انجام می شود، کاشته می

شود.

نخودهایی که در بهار برداشت می شوند در مهر – آبان – آذر و نخودهایی که در تابستان برداشت می شوند در بهار کاشته می شوند. باید طوری کاشته شود که در

بهار در جاهایی که زمستان سخت نیست برداشت شود و در جاهایی که زمستان های سختی دارند کاشته شود تا در تابستان برداشت شود. بذر نخود قطعاً برای

کاشت در خاک سرد و مرطوب مناسب نیست، باید مراقب بود تا دو سال متوالی نخود در یک خاک کشت نشود. از آنجایی که حبوبات است و خاک را تمیز، محکم و

خوب می گذارد، پس از آن مناسب است یکی از علف ها را بکارید.

هنگامی که کاشت با دست انجام می شود، روی بذرها باید با ملات کود محکم فشار داده شود. با پاشیدن نخود در گلخانه یا اجاق می کارند. در کاشت گلخانه ای،

بذرها در عمق 5 تا 6 سانتی متر با فاصله 35 تا 40 سانتی متر دفن می شوند. در مزرعه ای که به روش پاشیدن تهیه می شود، بذرها را با پاشیدن پراکنده می کنند و

سپس با چنگک یا هارو دیسکی روی بذرها را می پوشانند. اگر کاشت در معدن انجام شود، معادن باز می شوند. پس از قرار دادن یک مشت کود دامی سوخته، در هر

معدن 3-5 بذر قرار داده و با بیل می بندند. 15-18 کیلوگرم بذر برای تراشکاری و 20-24 کیلوگرم برای پخش استفاده می شود. این مقادیر بر اساس تنوع متفاوت است.